Hell's Kitchen
80 S 9th St, Minneapolis MN 55403
(612) 332-4700
(Scroll down to read in English)
서로 정 반대 쪽에 사는 친구들이 중간 지점인 미네아폴리스 다운터운에서 저녁을 하기로하고 식당을 찾든 중 헬즈 키친 (Hell's Kitchen)에서 만났습니다. 고객들이 주로 젊은 층이지만 음식이 괜찮다고해서요. 또한 이 지역에서 생산되는 재료를 사용하여 음식을 만든다고 합니다.
저녁으로 월라이 생선 비엘티 (Walleye BLT, $14.95), 햄과 배 샌드위치 ( Ham and Pear Sandwich, $11.75), 바이슨 버거 (Bison Burger with Cheese, $13.90 ), 그리고 바베큐 돼지 갈비 (BBQ Baby Back Ribs, $14.95 half)를 주문 했습니다. 월라이 샌드위치는 얇게 튀겨졌고 맛있었는데 같이 나온 감자 튀김은 별로 였습니다. 바이슨 버거는 약간 비싸다는 감이 있지만 맛은 괜찮았고, 바베큐 돼지 갈비는 좋았습니다. 미국에서 맛있는 50가지 샌드위치 안에 들었다는 햄과 배 샌드위치는 다른 소스와도 겸해 먹어 보았지만 추천할만 하지는 않네요.
이 식당의 아침 식사가 더 잘 알려져 있다고하니 언제고 아침을 먹으러 한번 더 들려야 할 듯합니다. 아침 메뉴에 있는 몆 접시는 언제나 주문이 되지만요. 워낙 소문이 나서인지 몰라도 케라맬 피칸 롤(Caramel Pecan Roll, $5.75)은 크고 맛도 괜찮은 편이지만 기대만큼은 못했습니다.
실내 장식은 식당 이름을 따라서인지 주로 빨간색 (지옥을 뜻하는 것인지)에 어둡고 색다르긴 합니다. 그렇다고 무섭게 해 놓은 것은 아니지만 상들리에 장식이 나이프, 숫가락, 포크 둥이라 키가 크신 분들은 조심 조심. 담당 웨이터는 우리가 들린 날 병으로 결석한 직원들 때문에 12 시간을 일하고 있다고 했는데도 친절했으나 물 컵을 채워주는 것이 좀 느렸습니다.
앞 쪽에 있는 방은 라이브 벤드 공연이 있어 음악을 즐기기에는 좋지만 조용히 대담을 나누고 싶으면 뒷 쪽에 있는 방에 자리를 달라고 하십시오. 저녁 예약을 하여 기다리는 시간은 없어지만 주말 아침 시간은 30분 이상 가라릴 수 있다고 하네요. 파킹은 식당과 붙어 있는 유료 실내 주차장이 있습니다.
While looking for a restaurant to meet the friends who live in the opposite end of town, we decided to try Hell's Kitchen in Minneapolis downtown. We were told that most of patrons are young, but the food was good. Also they are known to use locally grown and/or organic ingredients.
We ordered Walleye BLT ($14.95), Ham and Pear Sandwich ($11.75), Bison Burger with Cheese ($13.90 ), and BBQ Baby Back Ribs ($14.95 half). Walleye was lightly fried and the sandwich tasted real good, but the sweet potato fries need improvement. The Bison burger seems a little expensive side, but it was good while the BBQ Rib was real good. Ham and pear sandwich (which suppose to be selected as one of 50 best sandwiches in America according to the menu) was not for our taste even if we tried with other sources.
Since this place is known for their breakfast menu, we may come back for the breakfast (some dishes are available all day). We ordered Caramel Pecan Roll ($5.75) to go. The roll is large and it tastes good, but it was less than what we expected. Maybe, our expectation was too high...
Following the name of restaurant, the interior is unusual with mostly red and darker colors (expressing the hell?). But it was not scary except that tall people should be careful since the chandeliers are decorated with knives, spoons and forks. Because of few employees called in sick, our server was working 12 hour shift, but he was enthusiastic even though he was a little slow filling out=r water cups in the end.
If you want a quite place to chat with friends, ask a table in the back room since the room in the front has a live band and it will be hard to shout over the music. We did not wait since we had a dinner reservation, but we heard it could be more than 30 minutes wait especially for the weekend breakfast. There is a parking garage next to the restaurant.
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